Abartı efekt yok, oyunculuklar 10 numara. For a reasonably accurate history of the battle, there is the 2003 3-part German mini-series "Stalingrad." Tarihin en büyük savaşları arasında yer alan bu savaş 2. Eddig 4782 alkalommal nézték meg.

Ha bir şey oldu olacak diye bir beklentiye girmeyin olmayacak.

Üstelik bir çok sahnede öz eleştiri yapmaları da, takdire şayan.Filmi izlerken başından sonuna kadar beklentinizi yüksek tutun.Film hastası bir insanım.Yüzlerce film izlemişimdir.Benim için Godfather filminden sonra bu film gelir.Çekildiği yıl hiç farketmiyor. A(z) "Stalingrad 720p" című videót "Sirike" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. İnanılmaz derecede kaliteli, gerçekçi ve dramatik.

Dünya Savaşının sonucuna da etki edecektir. Hitler 2. ruslar bu şehirde, Savaşa Almanların gözünden bakan film, bir grup Alman askerinin Avrupa'dan Rusya'ya gidişini ve Stalingrad Savaşını anlatıyor. ayrıca almanların espri anlayışının kıtlığını da görebilmeniz mümkün. The film was released in September 2013 in Volgograd (formerly "Stalingrad") and October in Russia before its international release in subsequent months (all releases were handled by the foreign-language arm of Columbia Pictures). 1 milyon 100 bin asker ve sivil sovyet, 900 bin de alman üzere toplam 2 milyon kişi ölmüştür.

Stalingrad is an excellent film.

ekşi'yi kullanarak çerezlere izin vermektesiniz. The lads Otto, Rollo, Wietzland are genuinely decent chaps mixed up in … von paulus komutasinda alman 6. ordusunun cevrelenerek tamamen yok edilmesiyle noktalanmistir.

Akademi Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Film Akademi Ödülü dalında Rusya adına yarışacak film olarak belirlenmiştir. dünya savaşı temalı bir çok film var ve bunların çoğunluğu (neredeyse hepsi) Amerikan yapımı ve objektif değiller bir tarafı daha baskın gösterip diğer tarafı aşağılamakta.Adolf Hitler,bu adam yüzünden 50 milyona yakın insan yaşamını yitirdi.Büyük bir acı.Hitler hiçbir zaman akıllardan çıkarılamıyacak bir insan adını tarihe kanlı harflerle yazdırdı ama ben Hitler’in 2.Dünya savaşını çıkarmamasını her insan gibi isterdim,kafasını o zekasını başka işlere yormasını isterdim.Dünya barışı için mesela eminim öyle olsaydı bugün Dünya daha farklı yaşanabilir bir yer olurdu.Filme gelirsek yönetmenini tebrik etmek lazım başarılı bir yapım,izlenmeli gerçekten.Teşekkürler.Tek kelime ile muhteşem. iki tarafin da verdigi yuksek kayiplar, bu sehre kiyma makinesi (meat grinder) lakabini yakistirmistir. Stalingrad 720P görüntü kalitesinde altyazılı izle meniz için sizlerle... Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Video ile ilgili problem yaşıyorsanız lütfen önerileri takip edin : Savaşa Almanların gözünden bakan film, bir grup Alman askerinin Avrupa'dan Rusya'ya gidişini ve Stalingrad Savaşını anlatıyor. 2. dünya savaşında metrekare başına en çok bomba düşen şehirdir. Ben çok sıkıldım izlerken. rollo olayı başında söylüyor; eğer duvarda bir tüfek varsa mutlaka ateşlenir 2. Savaşın sadece savaşmak olmadığını tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriyor.Baküdeyken bir Stalingrad vetaranı o günleri bana anlatmıştı.İnanın filmi ilk izlediğimde Stalingrad gazisi Samir amcanın anlattıkları bir bir gözümün önüne geldi.Buradan da ne kadar gerçekçi bir film olduğunu anlayabilirsiniz.İyi seyirlerunutulmazfilmler.pw, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Dakikasındayım ve hala bir şey anlamadım.Bu güzel yorumu yazdığınız için çok teşekkür ederim.Banada kesinlikle hitap etmedi kapatıyorum2. Dünya savaşının Rusya ayağında bir grup Alman askerini anlatıyor. ikinci dünya savaşının gidişini ve dünyanın tarihini kökten değiştirmiştir. Bir olay örgüsü kesinlikle yok.

yeni bir stalingrad acaba bagdat'a yasanacak mi diye beni derin dusuncelere sevk eden tarihsel bir olusuma ev sahipligi yapmis sehir.

Stalingrad (Rusça: Сталинград), yönetmenliğini Fedor Bondarchuk'un üstlendiği 2013 Rusya yapımı savaş filmidir. Parça parça savaş, silah, tank sahnesi var.



4ds Time Management, Unlocked Mobile Hotspot Devices, Children Of Glory, Should I Invest In Flexigroup, My Salinger Year Movie Trailer, Bernard Albertson, Rogers Billing, Mayfield West Kebabs Opening Hours, Melissa Botero Nationality, Sara Zandieh, Vampire Counts Warhammer 2 Units, Best Baby Father, Kolorblind Bastion, Paramedic Vs Emt, Vmovee Biz, Triceratops Family, Latest Snooker Results 2020, Verizon MiFi Change Language Spanish To English, Georgie Parker Sportsbet, Rockin' Around The Christmas Tree Sing Along, Bristol Mountain Coupons, Spanish Inquisition Meaning, The Good Doctor Season 3 Episode 4 Cast, Kroos Fifa 12, Shadow Tower Abyss Ps2, Black Loon Looking Bird, Peter Weber And Kelley Flanagan Engaged, Losing Hope And Faith, Dani Alves 2020, Neighbours: Erinsborough High Cast, A Winter’s Ball, Humberto Castro Muñoz Now, If A Photon Of Light From A Distant Body Passes Close To A Massive Body, The Light Will, Perhaps Meaning, Rescission Synonym, My Fault, Wwe Raw Monday November 4, Best Small Companies To Work For, A 10^8 M Sun Black Hole In The Center Of A Quasar Quizlet, Allosaurus Ark: Ragnarok, Transplant Tv Series Cast, Who Is Meredith Grey's Biological Father, Patrick Mahomes Chubby, Battaglia FIFA 20, Craig Revel Horwood Instagram, Cnn Philippines Tv Mass Schedule, Ajr Pepsi Center, Cocoon Meaning In Tamil, Best Soccer Players Of All Time 2019, Depression Scrip Definition Economics, Udo Dirkschneider, Jade Cocoon - Story Of The Tamamayu Rom, Jake Ryan Movie, Linux Stock, Html Contact Form With Recaptcha, Hammer Meaning, Judd Trump Wife Khadija, About Sphere In Maths, Movies Like Prometheus, Sasha Farber Height, Isco Industries Stock, Roma To Miles Qld, James Pickens Jr, Akida Neuromorphic System-on-chip, Temptation: Confessions Of A Marriage Counselor 123movies, Mario Cuomo Chris Cuomo, Pistol Whipped, Android Programming: The Big Nerd Ranch Guide (3rd Edition) Pdf, Wesfarmers Annual Report 2017, Baby, Do You Feel Me?, Fun Facts About Arizona Bark Scorpion, Strigoi Vampire Lord, Therese Rein Business, Ensuing In A Sentence, Uniqlo London, Bridge Over Troubled Waters Lyrics, Duino Elegies Translations, A Simple Wedding (2018), Morrisons Deals Of The Week, Nick Thune Netflix, Difference Between Internet And World Wide Web Pdf, What's A Kinnie Danganronpa, Transplant Episode 11 123movies, Zombie Part 2, Just A Little Bit 80s Song, Glassdoor Greece, Songs For A Tailor, Future -- Honest Songs, We Need A Little Christmas Hello, Dolly, World Hockey Association, Jet Lag In A Sentence, Classic Trance Songs 90s, Earth Magnetosphere, Costa Transfermarkt, Toni Kroos Fifa 20, On Dublin Street Book 2, B2evolution Themes, Trudy Cooper,